سعی شده در این متون تهیه شده به برخی از ترکیب های معجزه آسای عسل اشاره شود همانطوریکه می دانیم سالیان متمادی است که از عسل برای درمان بیماریهای مختلف استفاده می شود وقتی ما در خصوص فواید و خواص عسل شروع به تهیه مطالب می کنیم سعی بر آن داریم تا تمامی مطالب و مقالات مختلف در خصوص خواص عسل را که از قرون باستان تا هم اکنون موجود هست را بررسی نموده و در قالب یک مطلب مفید خدمت دوستان ارائه نماییم، این درست است که جوامع امروزی خیلی پیشرفته تر از جوامع کخن باستانی است و حتی قابل مقایسه نیست ولی این هم برای ما مبرهن است که انسانهای قدیمی نیز از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار بوده اند و برای حیات و بقای خود بهترین گزینه ها را انتخاب می کردند، آنها از عسل علاوه بر اینکه بعنوان غذا استفاده می نمودند از خواص و فواید دارویی این معجزه طبیعت نیز خود را بهره مند می ساختند. امروزه نیز دانشمندان تحقیقات زیادی انجام دادهاند تا بدانند که چه نوع عسل برای چه بیماری هایی مفید هست و همچنین در تلاش هستند تا ترکیبات آن را شناسایی نموده و نسبت به تکثیر آنها اقدام نمایند تا بهترین داروها را برای نیازمندان تولید نمایند هرچند که در این راستا قدم هایی برداشته شده ولی همانطوریکه می دانیم زنبورعسل بخاطر اینکه زندگی پر رمز و رازی را دارد و به این مهم در قرآن اشاره شده است فعلا شناخت آن از دسترس انسان خارج بوده و انسان نمی تواند به جزئیات زندگی پر از اسرار این حشره پی ببرد.
عسل با داشتن مواد مغذی و قندی دارای آنزیم هایی است که توسط زنبورعسل جمعآوری و به آن اضافه شده است این آنزیمها در تمام انواع عسل ها تقریبا مشابه هستند و به همین دلیل، عسل، صرف نظر از نوع آن، برای سلامتی بسیار مفید است.
ترکیبات معجزه آسای عسل برای سلامتی
به 1 لیتر آب داغ (جوشیده) ۱ قاشق غذاخوری میوه گل رز، ۱ قاشق مویز و ۱ قاشق تمشک اضافه نمایید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا در آب ترکیب شوند و سپس آن را از صافی رد کنید پس از خنک شدن ۱ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و بصورت ۳ بار در روز و هر بار نصف لیوان از این ترکیب را میل نمایید.
یک گل بابونه خشک را درون یک لیوان آب داغ قرار دهید تا مواد آن در آب حل شود زمانی که آب سرد شد محلول را از صافی عبور داده و ۱ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه نمایید و روزانه ۲ تا ۳ لیوان از این محلول را میل کنید.
همچنین می توان از سایر محصولات زنبورعسل برای درمان کولیت به این موارد هم اشاره کرد:
- بره موم
- عسل زیرفون یا لیمو
- زهر زنبور عسل
- عسل طبیعی
مقادیر مساوی عسل و شاه توت را با یکدیگر مخلوط کنید و یک قاشق از این مخلوط را ۳۰ دقیقه قبل از هر وعده غذایی مصرف کنید.
۱ قاشق غذاخوری عسل را با ۱ قاشق غذاخوری ریشه چغندر، ۱ قاشق غذاخوری ترب کوهی رنده شده (ترب کوهی باید به مدت ۳۶ ساعت قبل از رنده شدن، درون آب نگهداری شود) و آب ۱ عدد لیمو مخلوط کنید. یک ۱ قاشق از این ترکیب را بصورت ۳ بار در روز و ۱ ساعت پیش از هر وعده غذایی میل کنید.
آب ۲ عدد لیموی کامل، آب ۲ برگ بزرگ آلوئهورا و ۵۰۰ گرم عسل را با یکدیگر ترکیب کنید. این ترکیب را به مدت ۷ روز در داخل یک ظرف در بسته درون یخچال بگذارید تا مواد آنها کاملاً به خورد هم بروند. سپس مقدار ۱ قاشق غذاخوری از این ترکیب را سه بار در روز و پیش از هر وعده غذایی میل نمایید.
برای این منظور از عسل و سیر استفاده کنید: یک عدد سیر له شده (۸ تا ۱۰ حبه) را با آب ۱ عدد لیموی کامل و ۲ قاشق چایخوری عسل ترکیب کنید. این ترکیب را باید 2 بار در روز ( ۳۰ دقیقه قبل از صبحانه و شام ) مصرف نمایید.
یک عدد پیاز بزرگ را درون ۴۰۰ میلیلیتر آب بجوشانید تا زمانیکه مقدار آب به نصف کاهش یابد. پس از خنک شدن آب، پیاز را برداشته و ۱۰۰ گرم عسل به آب اضافه کنید. این دارو دارای خواص آرامبخشی، تصفیه کنندگی و متوقف کننده رشد باکتری در غشای مخاطی مجرای تنفسی است. این ترکیب عسل و پیاز را باید به مقدار ۱ قاشق غذاخوری در صبح و شب استفاده نمایید.
یک کیلوگرم پیاز را بشورید و بوسیله آبمیوهگیری آب آنها را بگیرید سپس این آب پیازها را به خوبی با ۳۰۰ گرم عسل مخلوط کرده و سپس درون یخچال قرار دهید به مدت یک ماه، روزانه ۱۵۰ گرم از این مخلوط را بصورت ۵۰ گرم پیش از هر سه وعده غذایی اصلی مصرف نمایید و پس از آن مصرف این مخلوط را یک هفته متوقف کنید.
این مخلوط عملکرد مطلوبی بر جریان خون، بخصوص در پاها خواهد داشت و به تسکین رگهای واریسی کمک خواهد کرد.
توجه: این مخلوط را در بیماران مبتلا به دیابت، التهاب معده، زخمهای معده و اثنی عشر استفاده نکنید.
این مخلوط را حداکثر یک هفته میتوان در یخچال نگهداری کرد.
از یک گیاه آلوئهورا (حداقل سه ساله) استفاده کنید و به 600 گرم از برگهای آن را بردارید. این برگها را شسته و بسیار ریز خرد کنید و درون ظرف بریزید و به آن 1 کیلو عسل اضافه نمایید و حسابی مخلوط کنید.
سپس 400 میلیلیتر آب لیمو را به آن اضافه کرده و ترکیب را دوباره هم بزنید. درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت ۵ روز در مکان خشک و خنک یا درون یخچال بگذارید تا مواد آنها با یکدیگر ترکیب شوند. این مخلوط را حداکثر به مدت ۱ هفته میتوان درون یخچال نگهداری کرد.
به مدت یک ماه، روزانه ۳ قاشق غذاخوری از این مخلوط را بصورت ۱ قاشق پیش از هر وعده غذای اصلی مصرف کنید و سپس به مدت یک ماه درمان را متوقف کنید.
این دارو تقویت کننده کل بدن بوده و محرک سیستم عصبی و غدد درونریز میباشد. این دارو برای موارد خستگی، کم اشتهایی و دوره بازیابی بیماریهای عفونی و مسری توصیه شده است و مصرف آن در موارد ابتلا به دیابت، چاقی و ناتوانی آلرژیک منع شده است.
عسل عالی است ممنون از مطلب عالی و وب خوبتون.