عسل با خواص فراوان خود می تواند نقش مهمی در سلامت را ایفا نماید بنابراین پیشنهاد ما این است که سعی کنید مصرف روزانه خود را از این معجون بهشتی بالا ببرید و حتی در پخت و پزهای خود بجای شکر از عسل استفاده نمایید هرچند هم عسل شکری باشد باز ارزش غذایی آن خیلی بالاتر از سایر مواد مشابه شیرین کن است البته بشرطی که عسل توسط زنبورعسل تهیه شده و دست ساز نباشد.
در ادامه این بحث به نحوه درست کردن شیرینی عسل و گردو و مواد مورد نیاز آن می پردازیم.
مواد مورد نیاز:
- آرد الک شده 3 پیمانه
- کره یا مارگارین 125 گرم
- پودر قند 1 پیمانه
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- شیر یک دوم پیمانه
- عسل 3 قاشق سوپخوری
- گردو (خردشده) به میزان لازم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک دو قاشق چایخوری
روش پخت شیرینی عسل و گردو:
کره نرم شده را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کرده سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط می کنیم پودر قند، 3 عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید.
روی خمیر را با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم پس از نیم ساعت، از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد می نماییم سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله از هم می چینیم این کار را تا پایان مواد ادامه می دهیم. سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر کشیده و با گردو تزیین می کنیم.
سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.